top of page

БІЛЬШЕ ПРО СИСТЕМУ КЕРУВАННЯ ВІКОМ ТА ЗДОРОВ'ЯМ В ІNSTAGRAM

Тут ви знайдете більше цікавої інформації.

Фото автораЄвген Шагов

Як інсулін керує вашим здоровʼям? ВІДЕО

Оновлено: 4 дні тому

Діабет — справжня епідемія 21 століття та одна з 10 головних причин смертності!


Понад 500 000 людей у світі страждає на діабет. За наступні 30 років, згідно з прогнозами The Lancet, ця цифра подвоїться і може сягнути 1.3 млрд людей! 


Найстрашніше, що 96% випадків — це діабет 2 типу. Тобто такий, якого можна було б запобігти, якщо знати про вплив гормонів на обмін речовин, зв’язок стресу та залежності від цукру, здоровий режим харчування та важливість повноцінного сну. 


Всьому виною ожиріння та наші звички, що руйнують гормональний баланс. Зайва вага — причина кожної другої смерті та інвалідності в результаті діабету 2 типу. 


До того ж дослідження показали: якщо до 50 років ваш спосіб життя призведе до діабету 2 типу, це скоротить вам життя на 6 років! А кожен 5 випадок онкології викликаний саме надмірною вагою.

Розумієте тепер, чому будемо особливо детально говорити саме про інсулін?

Бо на рівні з кортизолом він один з ключових гормонів старості — причина ендокринного дисбалансу, безлічі хвороб та передчасної смерті.



Оцінити свої ризики та вчасно почати рух до змін, щоб убезпечити себе від небезпеки діабету, можна пройшовши онлайн-тест. Анкетування дозволяє точно та швидко визначити рівні основних гормонів та оцінити ваш загальний рівень здоров’я.

96 переглядів0 коментарів

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page